Saturday, 4 August 2012

sYg kItaK keRana ALLAH

Posted by Ieysma asMawaTi at 09:24 0 comments
Hmmm..apa mok dpadah oo..x tkata asanya..hanya Allah jk yg tauk hehe..aku rasa amat bahagia skali..hope rsa bahagia yang sedang mnyerang aku tme tok bkekalan smpe bila2..q x mok ada ksedihan yang melanda jiwa sanubariku..dirinya nampak sempurna d mataku..ada mata,idong,mulut,telinga..bagiku dirinya xda kekurangan pun,,melainkan Allah yg maha mengetahui..smoga awk clalu n x jemu2 mceriakn n mwarnai hidup sy..mskipun awk tidak smpurna,,tp biarlah awk sempurnakan hdup sy..:)wpun hati saya telah dbuang jauh,,jauh sangat2..smpai sy pun x tau mna pegi hati saya..:'(...padahal sy x pnah pun buang hati dia jaoh2... syukur2 sgt2 awk telah mngembalikan smula hati sy..sy x hrp awk smpan hti sy dlm hti awk..sy cuma nk minta awk jga n lindungi hati sy k hehe..sy x cinta awk..coz cinta sy hnya utk suami sy nnti..awk pun pnah ckp,,cinta awk utk isteri awk saja..skarang ni,,sy hanya cinta Allah n ibu bapa sy jak..awk blom bleh sy cintai.^_^ psya nk,,bla sya teringat kt awk,,automatically sy juga tringat kt Allah..:).. sy tringin nk jd makmum awk,tu pun klau awk sudi jd imam sy hehehe...
 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P