Thursday, 20 September 2012

Hari Nie....??

Posted by Ieysma asMawaTi at 18:50 0 comments

Tarikh sebenar: 21 September 2012..:)
assalamualaikum....gud morning guys!!wah...finally,,beres juga eseimen untuk english language proficiency aku...suka aku hahaha....alhamdullillah....tinggal satu lagi eseimen yang perlu dibereskan hehehe..:D



apa kbr aku ritok????haha,,alhamdulillah sihat jk..harap org ya pun sihat walafiat jwak..hope that u r in good shape haha..<3...aritok,,sempat juga aku update blog nie tme kuliah hehe...lecturer x masok,,masok pon kjap jer heheh...apa nk cakap lagi nie??speechless la haha.....^_^
mlm tok ada ceramah dari kamikaze ,,bkas artis rock dlok kja???not sure la..pe2 pon,,dia yg akan bgi ceramah agama mlm ni,,insyaAllah klau xda aral melintang bleh la pergi...jom la kita pergi reramai ek...:D
bukan clalu pon kita pergi majlis2 cmnie,,masa kta byk kt hal dunia jer..:)

saya nie pun dh rasa nk update jer blog every time wpun sebuzy mna pon haha..:D..
mcm ambil ayat seseorang jer tu..hehe,,apa2 pun i miss u hehe...tiba2 jer  hahaha......:D


hahaha...funny jgak ayat kt atas tuh.....my fatty fatty boom boom hahaha........sweet jk bunyinya hahaha....
take care to my parents, siblings, n my fellow frens hehe..n x lupa jga to my dear alololo......<3
k lah...mkin panjang mok d pos,,mkin merepek jk tok haha...to my dear,,pahal ngidam2 ndah tok???



awak2,....buat saya tsenyum jer,,,,haha.....mcm2 jer ragam dia haha....take care n study smart k dear....
pay attention ngan lecturer kt dpan,,jgn nakal2...:D
k lah,,,ill be right back....eh,,btol ker ayat nie??stakat nie jer dlu coretan hati saya hari nie....assalamualaikum sumanyer,,wpun x byk org baca haha...bye2....:)


cdih tetiba plak rasanya nie haha.....bye my love haha...:P
 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P