Friday, 12 October 2012

Ayat-ayat Cinta

Posted by Ieysma asMawaTi at 22:23 2 comments
assalamualaikum semuanya..haha,,alhamdulillah kita masih dberi peluang untuk melihat keindahan di muka Bumi tok hehe...:D...how ur weekend...weekend sy nie boring sgt2..nak study pun xda mood lgi nie haha..
ya Allah,,,isma!!wake up2..study x boleh ekot mood tauk...mun dh ekot mood smpe bila2 pun alu x study.
alahai...lak maksa drik tok study haha...
 
haha,,rjin biak ya study,,aku jk malas huhu...
xda semangat eh..hmmm...mun xda org bagi semangat xda semangat lah aku...i need ur support...<3
mok jiwang lok jap hehe...ya Allah...teringat kt seseorang..rindu glak2...hmm..:'(
badanku terasa x bdaya bila memikirkannya....kenak ya Allah...kdg kala air mata pun mudah mok mengalir..
ya Allah,,mungkin sengaja Engkau terbitkan rasa ya pada aku..agar aku lebih mengingati diriMu..:'(
alhamdulillah di atas suma ya...

Lirik Ayat-ayat Cinta – Rossa

Desir pasir di padang tandus
Segersang pemikiran hati
Terkisahku di antara cinta yang rumit

Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekadar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

Chorus
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggalkan cinta
Ketika ku bersujud

Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekadar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan.....


hmmm...best kan lagu tok haha..lagu n cerita tok pernah mbuatkan aku mengalirkan air mta haha..:D


pa gk mok padah tok hoo..hmm..awk2...miss u...:)..hope awk jer kt sana...sy clalu mendoakan ksihatan awk n family awk,,mcm sy doakan utk fmily sy jgak..gud luck utk exam nanti hehe,,do ur best k,.u can do it...
im sure u can do it....:D


just for my husband...capa2 yg akan mjd husband sy nanti,,kata2 tu utk awk hehe...tiada org lain selain awk my husband hehe...k lah,,smpai cnie jer lah...x tau pa lagi nk ckp nie...im really speechless this moment haha...x tau plak knapa ye hehe...assalamualaikum...sayang awk..<3...uhibbuka fillah...:)









Sunday, 7 October 2012

Monday..

Posted by Ieysma asMawaTi at 23:16 2 comments
Hari: Isnin
Tarikh: 8 Oktober 2012
Assalamualaikum kawan2..haha..tujuan utama sy mencoret nie adalah utk mengupdate blog haha..
hmm...tgh hari plak update blog ari nie,,x prnah2 aku buat sblum nieh heheh....hari nie hari apa ek???today is Monday...waa....mmandangkan pagi tdi xda kuliah...so i dont feel like doing anything today.....


haha..cian kat garfield tu....hmm...mcm2 happened last weekend...
yg pasti n nyata,,aku ada ikut Play & Stay  Coaching Course and LTAM Tennis 10S tournament kt Kuching 3 ari tu,,last friday, saturday, and Sunday......
memang enjoy sgt2 wpun penat haha...memang banyak pengalaman n ilmu yg telah aku pelajari sepjg mengikuti kursus tersebut..n semasa ikut kursus tu,,
,ada satu lagi realiti yg aku harus hadapi haha..aku telah dihadiahkan sebiji bola tenis daripada Sir Taisko Sinkkonen,
Development Officer Lawn Tennis Association of Malaysia....beliau asal dari Finland hehe...nak tgok x bola tenis yg beliau bagi tu hehe...


nie dia bola tenis tu hahaha..alhamdulillah,,aku berjaya memilikinya..pestime aku tgok bolatenis jenis nie hehek...slalunya yg warna hijau tu jer....thank u sir..^^
exam pun around the corner dh karang nih....hmm...harap2 dpt buat yg tbaek lah sem traher pp nieh hehe..
taon depan dh masok ijazah dh..huuuhuu...byk kenangan time pp nie.....takkan ku lupa suma kenangan yg telah tcipta....


later later........tak bleh tangguhkan study kan haha...insyaAllah,,,tonight i will start it k hehe...


aku akan buat yg tbaek....:D....x nak hampakan harapan mak bapak yg telah bersusah payah mengasuh n mendidik aku sampai aku masok cnie...:)
n kepada awak jugak my dear,,,buat yg tbaek jgak k...study smart,,i know u can do it...u can make the best hehehe....:D
nnti time nak exam kita baca nie sama2 ek..:D


masa depan awk masa depan sye jgak hahaha...:P
ptg nie ada gerko plak alahaii....tp x pe,,bola tampar punya hal,,i like hehehe....


sampai cnie jer dulu coretan saya hehe..lain kali klau rjin saya update lagi k..n to my frens yg nk p kem kt sempadi tu,,,smpaikan salam saya kt mereka yg dari IPGKS Miri k haha..:P
miss u my dear..take care....jgn nakal2,,n mulakan stiap apa yg dilakukan dgn Bismillah..


.insyaAllah,,,sumanya akan diberkati Allah k awk....Assalamualaikum.....:)



sumanya grfield hahaha...bye.....


 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P