Sunday, 7 October 2012

Monday..

Posted by Ieysma asMawaTi at 23:16
Hari: Isnin
Tarikh: 8 Oktober 2012
Assalamualaikum kawan2..haha..tujuan utama sy mencoret nie adalah utk mengupdate blog haha..
hmm...tgh hari plak update blog ari nie,,x prnah2 aku buat sblum nieh heheh....hari nie hari apa ek???today is Monday...waa....mmandangkan pagi tdi xda kuliah...so i dont feel like doing anything today.....


haha..cian kat garfield tu....hmm...mcm2 happened last weekend...
yg pasti n nyata,,aku ada ikut Play & Stay  Coaching Course and LTAM Tennis 10S tournament kt Kuching 3 ari tu,,last friday, saturday, and Sunday......
memang enjoy sgt2 wpun penat haha...memang banyak pengalaman n ilmu yg telah aku pelajari sepjg mengikuti kursus tersebut..n semasa ikut kursus tu,,
,ada satu lagi realiti yg aku harus hadapi haha..aku telah dihadiahkan sebiji bola tenis daripada Sir Taisko Sinkkonen,
Development Officer Lawn Tennis Association of Malaysia....beliau asal dari Finland hehe...nak tgok x bola tenis yg beliau bagi tu hehe...


nie dia bola tenis tu hahaha..alhamdulillah,,aku berjaya memilikinya..pestime aku tgok bolatenis jenis nie hehek...slalunya yg warna hijau tu jer....thank u sir..^^
exam pun around the corner dh karang nih....hmm...harap2 dpt buat yg tbaek lah sem traher pp nieh hehe..
taon depan dh masok ijazah dh..huuuhuu...byk kenangan time pp nie.....takkan ku lupa suma kenangan yg telah tcipta....


later later........tak bleh tangguhkan study kan haha...insyaAllah,,,tonight i will start it k hehe...


aku akan buat yg tbaek....:D....x nak hampakan harapan mak bapak yg telah bersusah payah mengasuh n mendidik aku sampai aku masok cnie...:)
n kepada awak jugak my dear,,,buat yg tbaek jgak k...study smart,,i know u can do it...u can make the best hehehe....:D
nnti time nak exam kita baca nie sama2 ek..:D


masa depan awk masa depan sye jgak hahaha...:P
ptg nie ada gerko plak alahaii....tp x pe,,bola tampar punya hal,,i like hehehe....


sampai cnie jer dulu coretan saya hehe..lain kali klau rjin saya update lagi k..n to my frens yg nk p kem kt sempadi tu,,,smpaikan salam saya kt mereka yg dari IPGKS Miri k haha..:P
miss u my dear..take care....jgn nakal2,,n mulakan stiap apa yg dilakukan dgn Bismillah..


.insyaAllah,,,sumanya akan diberkati Allah k awk....Assalamualaikum.....:)



sumanya grfield hahaha...bye.....


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Amboi kak isma.. ms dpn awk masa dpn sy jugak? ehem! haha. its ok. kmk sentiasa doakan kebahagiaan ktk 2. may Allah bless both of u. n goodluck for comming exam. moga kita semua sma2 berjaya. aminnnn. wah SLTA?? miss that moment :)

    ReplyDelete

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P