Friday, 21 September 2012

Aku sorang....

Posted by Ieysma asMawaTi at 11:36
assalamualaikum..hmmm....while waiting crik mklumat kt internet yg tgh loading,,mok update lah...tdik ada talk show bsama sham kamikaze kt dewan Sri Samarahan IPGKTAR...pengalaman yg dilalui beliau ckup bmakna utk djadikan panduan hdup kta bsama..:D..we ll owez support u sham...:D
n petikkan gitar lagu 'ketika cinta bertasbih' amat meruntun jiwa haaaa....<3
sooo sweeettt....:)


haa.....suatu hari nanti....sesuatu yg bmain d mindaku...wpun blum bgelar imamku yg sah,,namun aku berangan nak dia mengimamkan aku,,..dikala hbis solat ditunaikan,,setelah doa hbis dibaca...
dalam ketenangan setelah bertemu Allah...si dia melamarku setelah sebaik sahaja mengaminkan doa yang telah dibaca,,di saatku msih lagi duduk di atas sejadah,,dia msih mengenakan songkok di kepala,,,
aku plak msih lagi memakai telekung....dgn lembut dia bertanya disaksikan ahli keluarga...
"sudikah awk jadi isteri saya,,,ibu kepada anak2 saya....hmmm....teman sehidup semati saya...menantu mak bapak saya hehehe...."
Photo: ✔ " LELAKI Yang HEBAT Adalah LELAKI Yang SENTIASA Memastikan WANITA Yang DISAYANGINYA Menutup Aurat...'' 
✔ " WANITA Yang HEBAT Adalah WANITA Yang SENTIASA Memastikan LELAKI Yang DISAYANGINYA Menurut PERINTAH ALLAH Dan Segala Syariat.."
sweetnya klau mcm tu hahaha:D....jauhnya angan2ku haha...study mseh lama,,berangan2 nk kawen haha..
pe2 pon,,itu impian jer,,xda pun seru nk kawen lagi hehek..masa maseh panjang,,impian ibu bapa mseh dlm genggaman...
impian nak membahagiakan ibu bapa yg berpenat lelah mengasuhku sampai aku msuk cnie,,,
love u so much mum n dad...:')


cute nya stick man kt atas haha...tgok pic kt atas teringat kt seseorang...dia ckp x pandai lukis, tp pandai lukis stick man jer haha....lukisan stick man tu la cute, n mbawa 1001 erti hehe...mana la tau klau awk lukis mcm kt atas tu,,,letak la nma kita bdua hahaha:D
eh,,start lagi la aku nie merepek n berangan haha..:D
ok lah...stakat nie jer la luahan malam nie....eh sebelum undur diri,,lupa nk ucap bepday kt kwnku,,Norfarhana @ Anna Farhana...pada 21 september hehe..dh mkin bkedut la nampaknya haahhaa....:D


semoga panjang umo n murah rezeki clalu farhana....love u haha:D...ok lah,,,ini saje ye untuk hari ini...selamat malam kpd cpa2 jer yg baca nie..tdo lagi,,jgn tdo lewat,,,except me haha..sy nie dh terbiasa dh hehe...
baca apa yg terdapat dlm gambar tu haha......:D


so,,gud nites....my dear..<3.....assalamualaikum.....:P




1 comment:

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P