Saturday, 22 September 2012

uhibbuki fillah...:)

Posted by Ieysma asMawaTi at 09:59
assalamualaikum kawan,,ahlan wasahlan.....nk citer apa ek..hhehe,,firsty nak wish congratulation kt kwn saya,,Nurulsribistari bt Mohamad kerana telah merangkul juara busana muslimah fashion show...u r the best seri!!haha...n buat dayang Azizah,,jgn putus asa,,ktk memang ayu tdik,,tahun dpan coba gk keyh...:D

hari nie,,22hb September,,muslimah fashion show...esok,,23hb September,,ada talk show bsama Fatimah Syarha n suaminya,dr Farhan Hadi...talk show yang berkisarkan "Cinta High Class"..
menarik kn bunyinya,,,so datanglah reramai sok ari kt Dewan Sri Samarahan,IPGKTAR hehe...
tak sabar pula rasanya nk tengok talk show tu esok hari..nebes2 hahaha..mcm aku pulak yang jd panel jemputan haha..:D

sweet gitu...cinta after kawen...cmpor2 plak bunyi bhs aku nie haha...hmmm...apa lagi ek..hmm...apa kbr???
sy shat jer ari nie..alhamdulillah,,bsyukur pada Allah....coz memberikan ksejahteraan n masih lagi memberi pluang kpd jantung aku utk berdegup....:')....n then memberi aku pluang utk mengambil tahu tntang dirinya dr shari ke shari...hmmm...:D....


cer tengok kucing nie..rjin kan baca surat kabar????hahaha...akunie,,malas jer rasanya nk buat kja mlm nie haiii......tetiba jer asa nk upload pic nie..cute...baru tdi men ngan kucing kt kaki 5 hostel haha...teringat kt kucing aku yg telah kembali ke rahmatullah bulan posa aritu...hajat nk jmpa time blik cuti raya,,,tak kesampaian huhuhu..sdih sgt2..:'(....bertakung rasa air mata kt klopak mata nih....:'(


tu la mknanya Allah lebih sayangkan puteh n anak2nya hmm...aku nie yg dahulunya jarang n susah nk nangis,,skarang nie clalu sgt sensitif...kna ckit dh rasa mok nangis,,alahaiii....ya Allah,,kuatkanlah hti hambamu ini,,,,ku x mok congek hahaha...:D


alahai...kiutnya...mcm la kucing aku yg mninggal tu dulu...smpanlah pic ini sbg pengubat rindu..:)
smpai cnie jer la pot pet pot pet saya mlm nie...awk..sayang awak....uhibbuki fillah....<3 hehehehe....start dh aku nie...sy hepy sgt2 ari nie hahaha...nape ek...tetiba jer hepy haha...hmm....
alhamdulillah,,kena bersyukur dgn nikmat kegembiraan yg Allah bagi...mana la tau nnti Allah kurniakan kesedihan plak kt kita kn...:)


i just wanna say,,"ana uhibbuki fillah..."semoga apa yg kita rasa diredai n dberkati Allah...
Allah lebih mengetahui smua ini,,apa yg tbuku di hati kita...semuanya Allah yg tentukan...jika kta disatukan,,Allah yg tentukan...jika kta dipisahkan nnti pun Allah juga yg tentukan bukan begitu awk??so,
we have to get ready...utk mhadapi apa2 sahaja yg mendatang...sayangilah Allah melebihi diriku,,agar nanti bila aku tidak menyayangimu,,masih ada Allah yang selalu n takkan pernah jemu menyayangimu...:)
sama2 kita bdoa kt Allah,,agar Allah mempertemukan kta dgn insan yang lebih baik.....insan itu kita x tau,,hanya Allah yg berhak tau..:),,,mungkin diriku,,atau dirimu,,atau sebaliknya my dear...:)...


entah,,siapa kah bakal pencinta aku nnti haha....sungguhpun Allah yg akan menentukannya nnti...aku reda...
saya x tau dpt ker x saya truskan hdup tnpa awk..ermmmm....Allah telah curi hati sy....
hope Allah faham apa yg sy rsa...hope Allah akn ptemukan sy kt org yg saya syg....org yg syg kt saya....yg caring kt saya....yg x prnah jemu mlayan karenah sy....seseorg yg xkan pernah jemu mencintai sy nnti.....
yg akan sentiasa menyayangi n mcintai saya sampai saya mati.....smpai jntungku sdah tidak berdegup lagi mcm skarang nie...:)...ok lah,,tdi ckp nk stop,,x stop2 pun hahaha...jiwang plak aku mlm nie hahahaha...:P
x suka la jadi jiwang,,,tp alang2 menyeluk pkasam,,biar smpai ke pangkal lengan jiwangnya hahaha...:D
nites ...da kja nk buat nie hehe...miss u dear...:)..assalamualaikum.....

1 comment:

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P