Sunday, 2 June 2013

Semester 1 Ijazah

Posted by Ieysma asMawaTi at 13:12
monday [03/06/13]--> assalamualaikum semuanya hihi..x dapat tido la..so, d kesempatan ini saya nk coret2 la skit...x terasa ini dh bulan 6 ek..semester 1 ijazah kt IPGKTAR pun dh habis..dh nk masuk sem 2 dh hujung bln nie..pastu x lama lg dh nk posa..bestnya hihi.... sepanjang sem 1 ini,aku bzy sgt2..alhamdulillah aku dpt laksanakan tggungjwb aku dgn baik sebagai Naib Pengerusi Biro Kebajikan dan Sosial JPP IPGKTAR sesi 2013/2014, dan juga sebagai bendahari Kelab Tenis IPGKTAR..alhamdulillah,,xda apa masalah pun spanjang melaksanakan tugas..:)
masok sem 2 nie nti ada junior plak masok..x sbr rasanya hihii...time cuti nie xda buat apa2 pun kecuali time kwn dok 3 hri kt umah pada 3 hari ptama aku blik..pastu xda buat apa dh..tp aku dh plan ngan mak nk buat biskut btg burok cuti nie,,so tak la brebut2 time nj pose nnti hehe..i like it..:D n kt bwh nie pic yg d mbil semasa aku bcuti nie..ambik sebarang jerr...
tu jer la setakat nie hehe..nk tido dlu,,dh lewat nie hehe..gud nites peoples,love u all,,assalamualaikumwbt..:D

0 comments:

Post a Comment

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P