Saturday, 29 June 2013

Permulaan Sem 2 Ijazah :D

Posted by Ieysma asMawaTi at 10:40
Ahad (30/06-2013)-12.24am
assalamualaikumwbt n selamat pagi kawan2!!!ahhhaaa....hajat mok carik maklumat mengenai peringkat kemahiran menulis kanak-kanak yang dicadangkan Hill(2006) alu terbantut begitu saja..susah bena jwak carik maklumat ya ehh..alu tok jadi kerja aku hahaha..mok upload pic sepanjang awal sem 2 lok ehh hihii..first skali mok upload pic semasa aku n kawan-kawan mengikuti Tennis Friendly Match[22/06/13] ngan IPG Batu Lintang..aku x main,,just jadi umpire jak hahaha,..n time tok la aku rasa aku da tserempak ngan cdak IPGKS yg pegi pemilihan bola sepak..hoho..x dapat la upload pic tennis,,mesti la jadi besar urrrrmmmm... pastu pada hari Isnin [24/06/13] plak IPGKTAR telah menerima 48 pelajar baru hihi..aku excited sgt2 sambut dorang hahaha,,jadi senior dh aku..walaubagaimanapun,,cuma 39 org jer yg dh mendaftar,9 org lagi x nak kot...rugi la korang yg tolak tawaran masuk cnie, byk lagi yg blumba2 nk masuk IPG..5 orang plak ambilan khas dari Baram..tahniah!! :D memang buzy sgt2 time minggu pengurusan pelajar baru nie..itu la tanggungjawab aku sebagai jpp,,x leh mengeluh..berkhidmat mestilah ikhlas hihihi...nie jer gmbar yg aku sempat ambik,,ada kt hp,,tapi malas nk bluetooth bwk masok lptop hahaha...
x lupa jugak pada hari Jumaat [21/06/13] sambutan Hari Guru kt IPGKTAR..kelas kami yg handle,,n x disangka2 aku joen koir time tu hahaha...caya lahhh!! n inilah kek Hari Guru khas untuk warga JPP hahaha..alhamdulillah..:D n paling best ckali time sukaneka hahaah,,aku sempat ambik pic tarik tali kategori wanita antara lecturer n staff jk ehehh..
okkk,,setakat ini la dulu coretan memori sem 2...maseh panjang lagi perjalanan di sem 2 ni hihihi..undur diri dulu,,selamat pagi,,assalamualaikumwbt..:D

0 comments:

Post a Comment

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P