Monday, 4 November 2013

alhamdulillah..aku bahagia :)

Posted by Ieysma asMawaTi at 12:41
Tuesday (5 November 2013) assalamualaikumwbt n salam sejahtera..lama betol dh x update blog hehe..alhamdulillah, hari ni semua umat Islam telah menempuh tahun baru Islam..salam awal Muharram kpd smua umat Islam...tajuk post kali ini,alhamdulillah,,aku bahagia..ya,aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang..disamping Allah yang Maha Mengasihani,disamping keluarga yang tercinta, disamping rakan2 yg disayangi serta tidak lupa di samping dirinya yang amat aku rindui hehe <3..
x sangka pulak kita dh berada kt phujung tahun 2013 hmm...sem 2 ijazah nie memang byk cipta kenangan hehe..pengalaman pergi benchmarking Zon Sarawak bersama2 rakan JPP yang lain akan tersemat di dalam ingatanku sampai tua nnti hehe..memang best sgt2 wpun mnempuhi pjalanan yang sgt panjang..balik dr miri ke kota samarahan 20jam tuu!! walaubagaimanapun,,,aku sukaaaa!! :D nie la antara yang dpt dirakamkn sbg kenangan hehe,,benchmarking ini telah diadakan pada 11 hingga 14 oktober 2013..:) akan datang nnti kami akan buat benchmarking zon utara pada 18 hingga 24 november 2013..x saba rasanya hehe XD
banyak kan gmbar??hahaa,,blom lagi tmasok gmbar program jpp yg lain plak..k ni pulak gambar spanjang sebelum n semasa dinner IPGKTAR blangsung,,that was Gala Night with theme of color blocking...Gala Night telah diadakan pada 22 Oktober 2013,bertempat di Dewan Sri Samarahan IPGKTAR..mmang penat sgt2 buat psiapan coz dinner kali nie dibuat dlm IPG,,so kita org la yg handle 100% bnda nie..alhamdulillah,semuanya bjalan dgn lancar..daebakk!!respon dr para tetamu pun amat memuaskan..:D
setakat ni dulu program yg telah dilaksanakan dgn jayanya..semoga segala pengalaman dan ilmu yang telah diperolehi melalui program2 ini dapat dijadikan bekalan pada masa akan dtg..:) assalamualaikumwbt...

0 comments:

Post a Comment

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P