Tuesday, 25 September 2012

Jannah

Posted by Ieysma asMawaTi at 05:16
assalamualaikum...lma jge asanya x update blog nie hehe...lau ada mood jer bru update haha..x da smangat rasanya semenjak dua menjak nie..nape la ek??ptg tdi bru hbis bentang oral presentation utk aseimen english language proficiency aku haha..alhamdulillah!!!kurang satu bebanan kt bahu..


apa nk ckp ek..aduhai..pasnie nk tfsirkan hasil karya lg...buat apresiasi n kritikan seni kt hasil karya tu...
takda idea plak yg kuar nie,,otak ni mcm tbantut jer haha..:D
mcm mna la nk buat tu...hmmm....xpe,,buat jer la....buat jer kan haha
nk tulis apa lagi nie...aaa,,nk upload pic nie lah hehe...


sweet jer ayat nie.."Cinta High Class" ialah cinta yang mendaulatkan Allah nombor 1..cintamu padaku kerana Allah, Tuhanmu yang 1, cintamu bermunajah menahan nafsu...yup,,im really agree...:)
itulah cinta yang kucari slama ini...:D..hehehe


i will n want to love someone who will bring me straight to Jannah....<3....hehehe....so,,awk..plez bring me to Jannah k hehehe...mula lagi dh jiwang berkarat nie...k lah,,smpai d cnie lah dlu,,nnti2 edit blik,,ada kja nk buat nie haha..smpat jgak blogging...bye ,,salam...miss u my dear..:)

0 comments:

Post a Comment

assalamualaikum,,give ur comment k..love u all :D

 

sEmuAnyA ilUsi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

Copyright@Segala yang tercatat di blog ini tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati,tapi sesiapa yang terasa silakan..:P